Snabb leverans / Frakt 49 kronor / Fysisk butik i Uppsala
Den Röda Ballongen AB

Leksaks & Ytrengörare oparfyrmerad 475 ml

Buy this
  • 99,00 kr SEK
100 % SSL-säkrad

Leksaks & Ytrengörare oparfyrmerad 475 ml


Spreja och torka. Idealisk för effektiv rengöring av alla ytor barn kommer i kontakt med. För daglig användning. Spreja på ytor och vattentåliga leksaker och torka av. För leksaker som inte tål vatten/tvätt, spreja på en torr trasa och torka av.

FÖRDELAR

  • Praktisk - ingen eftersköljning behövs
  • Utan parfym
  • Alla våra tensider är från förnybara råmaterial (växtbaserad glukos och fettalkoholer).

Ingredienser: Water (solvent), Caprylyl glucoside (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Sodium citrate (chelating agent), Sodium bicarbonate (pH buffer)


Certifierad av EcoLogo: http://ulenvironment.com/ecologo
ECOLOGO Certifiering klassificeras som en ISO Typ 1 miljömärkning och ingår i the Global Ecolabelling Network (https://globalecolabelling.net/). The Global Ecolabelling Network består av 27 miljömärkningar i 60 olika länder. I Sverige representeras den av Svanen och Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. I Nordamerika representeras den av ECOLOGO.

Certifierad CRUELTY FREE & VEGAN av PETA.

PETAS certifiering innebär att produkten inte innehåller animaliska ingredienser och att tillverkaren inte testar på djur. Se mer info här: https://features.peta.org/cruelty-free-company-search/cruelty_free_companies_company.aspx?Com_Id=5027

All vår tillverkning sker med förnybar energi. Vi samarbetar även med Earth Day för att kompensera för vårt klimatavtryck, genom plantering av nya träd. Se mer info här: http://www.hydroquebec.com/about/our-energy.html

Alla våra förpackningar består av återvunnen HDPE #2 plast - den plast som är enklast att återvinna.